alt text
alt text
alt text
alt text

Kosten besparen op Cisco routers en switches

De vraag naar netwerkapparatuur neemt jaarlijks sterk toe. Er is enerzijds een sterke behoefte aan een hogere snelheid en meer capaciteit voor dataverkeer. Anderzijds zien we een snelle uitbreiding van de verschillende diensten die via het internet worden aangeboden. Dit vraagt om toenemende investeringen en deze kosten drukken hard op uw bedrijfsresultaat.

Wij bieden u een interessante mogelijkheid om kosten te besparen van 50 tot wel 90% op Cisco’s adviesprijs!

U koopt onze tweedehands routers natuurlijk voor een gunstige prijs. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u kwalitatief goede routers en switches in huis haalt. Wij concentreren ons op Cisco, niet alleen vanwege de uitstekende functionaliteit maar ook vanwege de goede resultaten op levensduur.

Balans tussen productiviteit, duurzaamheid en kosten

Wij richten ons op de ideale balans tussen netwerkprestaties en kostenbesparingen. Daarbij richten we ons voornamelijk op het beheersen van uw TCO (totalcost of ownership). Het uitgangspunt is dat we eerst met u werken aan de gewenste functionele eisen, om vervolgens de producten aan te bieden die daar aan voldoen.

Soms betekent dat dat u het nieuwste van het nieuwste zoekt en soms kunt u werken met een router, switch of overige hardware uit een vorige productgeneratie. Ons doel is om een optimale mix van prijs, kwaliteit, functionaliteit en beheersbaarheid te creëren.  Maar vooral: zonder af te doen aan de kwaliteit van uw netwerk.

Als onderdeel van dit kwaliteitsprogramma worden alle tweedehands routers en switches zorgvuldig getest door technische engineers en voorzien van voldoende geheugen.