alt text
alt text

Tweedehands Cisco Routers

Wij bieden tweedehands Cisco routers aan met aantrekkelijk kostenvoordeel. De meeste tweedehands Cisco routers zijn één tot drie jaar oud. Alle producten worden intensief getest en we leveren met service, kwaliteit en garantie. U kunt het beste uw productspecificaties in het contactformulier omschrijven. We schakelen snel met voorraadinformatie en prijzen met levertijden. We doen onze uiterste best u zo snel mogelijk een interessant aanbod te doen voor de inkoop of verkoop van Cisco routers.

Wij richten ons op tweedehands Cisco routers omdat:
  • » Cisco marktleider is
  • » de levensduur van tweedehands Cisco routers uitstekend is
  • » focus op kwaliteit & productkennis
  • » onze sales engineers deze routers goed kennen
  • » onze engineers het Cisco opleidingscertificaat hebben

Ruime voorraad gebruikte en ongebruikte routers

Wij leveren ook jonge en ongebruikte tweedehands Cisco producten. De technologische ontwikkeling van routers is zo dynamisch dat menig bedrijf snel over gaat op nieuwe modellen terwijl de technische levensduur van de routers nog uitstekend is. Een deel van onze voorraad bestaat zelfs uit nieuwe Cisco routers. Het betreft dan meestal overvoorraden bij distributeurs, faillissementen of bij klanten die overgaan op nieuwe modellen.

Als u kapotte routers wilt vervangen of tevreden bent met de 2014 - 2018 modellen dan kunt u bij ons voordelig zaken doen en kosten besparen. Wij verzorgen de aankoop en verkoop van tweedehands Cisco routers met de voornaamste voorraad van onderstaande modellen:

Tweedehands Cisco Routers:

Mail ons voor prijzen en voorraad van deze of overige tweedehands Cisco hardware

Tweedehands Cisco Catalyst switches: