alt text
alt text
alt text
alt text

Tweedehands Cisco switches

U kunt met tweedehands Cisco switches uw krachtige netwerkprestaties voortzetten terwijl u kosten bespaart. Er worden continu sterkere prestaties van uw netwerk verwacht en Cisco komt frequent met nieuwe productmodellen. Als u werkt met een gelimiteerd budget en tevreden bent met de 2017 - 2023 modellen, dan hebben wij de perfecte voorraad voor u. Wij leveren tweedehands Cisco routers en switches met service en zorgvuldige logistiek.

Mail ons voor vragen over tweedehands Cisco switches, de modellen, garantie, prijzen en technisch advies. Voor de ene klant betekent een tweedehands switch een vervanging voor een defect exemplaar, voor de ander extra spare parts op de plank als reserve of een redundant uitvoering van het netwerk. Praktijkvoorbeelden:
  • » Tweedehands Cisco switches (gebruikt)
  • » Tweedehands Cisco switches (nieuw in doos)
  • » Extra spare parts op de plank
  • » Tweedehands Cisco switches in redundant uitvoering
  • » Core netwerk nieuw, edge apparatuur tweedehands
  • » Uw testlab tweedehands switches
  • » Inzet van 3rd party (nieuw, 100% compatible)  fiber optics

Voorbeeld 1)

Stel dat u meer exemplaren nodig heeft van uw Cisco 3560 of 3750. Het kan kostbaar worden als u uw switches vervangt voor de nieuwere 3650. In plaats daarvan bieden wij u de mogelijkheid om meer 3560's of 3750's te kopen en zelfs de garantie te verlengen van uw reeds verworven voorraad – die door Cisco wellicht niet meer worden ondersteund of onder de garantie kunnen worden vervangen. Op deze manier kunt u nog een paar jaar verder met uw netwerk en als het moment daar is, in één keer overstappen op de nieuwste techniek.

Voorbeeld 2)

Als u de keuze heeft om nieuwe producten bij uw Cisco leverancier te kopen en u heeft de keuze om hetzelfde product, maar dan tweedehands, voor de helft van de prijs bij ons te kopen (nog steeds met 1 jaar garantie), dan kunt u in theorie uw netwerk redundant uitvoeren met hetzelfde budget.

De grote vraag is: wat biedt u meer zekerheid? Redundantie of het gevoel dat iets nieuw is?

Wij weten het antwoord, maar willen u graag helpen om uw keuze te beargumenteren.

Vergelijk onze prijzen voor tweedehands switches en routers met de prijzen voor apparatuur die u rechtstreeks via de reguliere distributiekanalen koopt.

Tweedehands Cisco Catalyst switches: