alt text
alt text
alt text
alt text

Tweedehands Cisco Nexus switches

Wij hebben afgelopen jaren flink gebouwd aan een royale voorraad tweedehands Cisco Nexus series switches. Wij bieden refurbished Cisco netwerkapparatuur voor direct operationeel gebruik, als spare op de plank of als redundant uitvoering van het netwerk. Profiteer van topkwaliteit, service, garantie en voordelige kostenbesparing voor tweedehands Cisco Nexus.

Selecteer 3 maanden of 1 jaar garantie op de tweedehands Cisco Nexus switch. Alle apparaten worden intensief getest en zorgvuldig risicomijdend verpakt met rackmounts en stroomkabels. Profiteer van royale voorraad, topkwaliteit en snelle service. Ons team helpt u graag met uw technische vragen en forse kostenbesparing. Wij kunnen dankzij onze royale voorraad tweedehands Cisco Nexus switches snel en zorgvuldig leveren.

Mail ons voor de inkoop of verkoop van Cisco Nexus switches. Click op inkoopprocedure voor meer informatie om uw tweedehands Cisco switches aan ons door te verkopen. Let er op dat wij niet alle modellen inkopen. Wij houden rekening met onze voorraadpositie en de gangbaarheid. Mail ons voor info over de specs, prijzen en voorraadpositie. Clean your stock en geef uw switches een kans voor een 2e leven.

Secondhandrouters.com is de online formule van een is een internationale distributeur van nieuwe en gebruikte netwerkapparatuur. U treft in onze voorraad veel Cisco routers, switches en servers.